​Pasaulio Ultratriatlono čempionatas Panevėžyje05.09.2016

Po 10-ties metų pertraukos pernai Panevėžyje buvo surengtas vienas pasaulio ultratriatlono taurės etapas, o šiais metais – Pasaulio čempionatas. Tai labai svarbios ir rimtos varžybos, kuriose varžėsi 33 sportininkai iš 20 pasaulio šalių.

V. Urbono teigimu, noras surengti tokio lygio čempionatą ir tikrą sporto šventę Panevėžyje pareikalavo daug pastangų ir pasiruošimo, o didele dalimi prie to prisidėjo ir verslo atstovai, matydami, jog tai – išties svarbus miestui renginys.
„Tokio lygio varžybos nevyksta nei viename kitame Lietuvos mieste, su sportininkais atvyksta didelis būrys lydinčiųjų, todėl tai prisideda prie miesto įvaizdžio gerinimo, verčia pasitempti. Labai sveikintina, jog rėmėjai noriai prisideda ir palaiko“, – teigė V. Urbonas.

"Džiaugiamės galėdami būti dalimi pasaulinio lygio varžybų, ypatingai garsinančių mūsų, Panevėžio, miestą" - dalinosi socialiai atsakingos įmonės UAB "Magnum Veterinarija" direktorius D. Bartusevičius.

Lietuvą atstovavo 4 sportininkai, kurie dviguboje ultratriatlono distancijoje turėjo įveikti 7,6 km plaukte Senvagės upe, 360 km važiuoti dviračiu ir bėgti 84,4 km. Vyrų kategorijoje II vietą iškovojo Renatas Orlovas, moterų kategorijoje II vietą Alina Ranceva, pernai tapusi pirmąja lietuve, kuri įveikė dvigubo nuotolio ultratriatloną. Taip pat varžėsi dėl nugalėtojo titulo Armandas Rokas bei Laurynas Urbšys. 

UAB "Magnum Veterinarija"

Buveinės adresas
Martinavos g. 8, Martinavos k. LT-54475 Kauno r.

Žiūrėti žemėlapį

Kontaktinė informacija

Įmonės tel.: +370 688 96944

info@magnumvet.lt

Magnum